Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe? (bővebb...

Grimes kérdése:

Mi a film címe? (bővebb leírás van)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régen láttam egy filmet amiben volt egy fiú és egy lány, olyan tizenévesek lehettek.Ha jól emlékszem egy faházat építettek ami egy kisebb patak után volt amivel kötélen keresztül tudtak átjutni.

A lány családjának nemvolt tévéje, és emlékszem volt olyan rész mikor a házukat festették.

Egy nap amikor a fiúnak el kellett mennie 1-2 napra, miután hazaért a lány halott volt.

Elmondták neki hogy valószínűleg mikor átlendült a kötéllel rosszul fogta azt meg, beverte a fejét és belefulladt a patakba.

Később a fiú befejezte a házat és odaajándékozta a kishúgának.

Remélem érthetően írtam le mert elég rég volt hogy ezt a filmet láttam.Ha tudja valaki (akár csak tipp formájában is)kérem segítsen, mert nagyon szerettem ezt a filmet, csak a címére nem emlékszem. :[

2012. máj. 28. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Híd Terabithia földjére ugrott be először. Bár régen láttam...
2012. máj. 28. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ez az amit az első írt

hú de imádtam annó, kívülről fújtam a szöveget

2012. máj. 28. 12:10
 3/4 anonim válasza:
100%
Igen, a Híd Terabithia földjére. :)
2012. máj. 28. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, szerintem ez az a film. :]
2012. máj. 28. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!