Szerintetek cink, ha az Indul a risza sorozatot nézem mostanában? 21/ L
Én H2Ot nézek 18 évesen. :$
Nincs ebbe semmi ciki..:D
Az indul a riszát meg én is szeretem..:D
meg a varázslókat
Nem gáz egyáltalán! Én is nézem az Indul a Riszát és lassan 17 éves leszek. (tudom, ez nem olyan mint a 21 de akkor is).
Szerintem nagyon jó kis sorozat, Cece a kedvencem belőle. :)
Imádok táncolni ezért is nézem, de amúgy is tök vicces részek vannak benne. Sokan mondják, hogy a 10 éveseknek lett kitalálva pedig NEM!
A Varázslókat is szeretem Selena miatt, ő a kedvenc énekesnőm és igazából őt úgy ismertem meg mint énekesnőt és utána kezdtem csak el nézni a sorozatát. Mellesleg rendes filmekben is szerepel és nagyon tehetséges! :)
Én is nagy Disney fan vagyok! :)
Akkor én mit szóljak?!:DD Én is nézem.
23/L
az anyukámmal együtt szoktam nézni! ő 40 éves, úgyhogy ez szerintem egyáltalán nem ciki!:DD
14/L
Miért lenne cink én is idősebb vagyok mint te és nézem a disney majdnem összes műsorát. H2o-ót is. Phineas ferbet is
Olyat nézz ami szórakoztat és kikapcsol. Én még Japán animéket is nézek, mert szórakoztat és kikapcsol. :) A többiek véleménye nem igazán érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!