Van h2o (egy vízcsepp elég) 4. évad?
Mivel nem létezik, így szinkronja se lehet.
Az könnyen lehet, hogy ilyen rajongói oldalak terjesztettek valótlan dolgokat (még a sokak által kedvelt wikipedia-n is azt írják, hogy ősszel indul a negyedik évad), de ahogy előttem is írják, semmi hivatalos infó nincs arról, hogy folytatnák.
Van negyedik évad. Egy angol oldalon olvastam : [link]
És itt azt írják,hogy Cariba Hein( Rikki) is megerősítette ezt a Facebookon és a Twitteren is. Emma visszatér a 4. évadba. Immár 4-en lesznek Bella is benne lesz. Will is marad a sorozatba,de Lewis nem marad,mert forgatása lesz egy másik filmben. Állítólag az 5.évadon is gondolkoznak,de azt mondták,hogy ha a 4.évad nagy sikert hoz akkor elkezdik az 5.évadot is :D
Ezzel csak az a baj, hogy a leírások szerint január 16.-án kezdődött volna a negyedik évad. Júniusban sincs még semmi, tehát ez a 10 hónapos cikk is olyan információkat közöl, amik nem hitelesek.
Aki esetleg nézte a The Secret Circle sorozatot, az láthatta, hogy az egyik főszereplő ott forgatott már, ahol szintén főszerepet kapott. És még egy harmadikban is játszik, ami kizárja hogy a jelenleg nem létező h2o forgatásaira is el tudott volna járni.
+ hivatalos sorozatokkal foglalkozó oldalon is a sorozat állapota cancel/ended, azaz kaszált/véget ért.
Mostmár van 4.évad
Azt hogy hollehet meg nézni azt nem tudom mert mi meg írtatunk és dvd-n néztünk meg sőt már a mékó sellők(mako mermaids)-ket is elkezdték forgatni.
Amugy a youtube-on található egy föcim ami ujj és látni hogy nem kamu mert olyan részletek vannak benne ami csak a 4-évadban.
Cariba Heine (Rikki) szerepelni fog a Mako Mermaids 3.évadában!
Igaz nem állandó hanem vendég szereplőként.
Eleinte nem hittem, de miután a 3.évad trailer végén láttam a két szememmel, és elolvastam imdb-n is tuti, és várom mert ő egy olyan kedvenc színész nőm , hogy minden filmét látnom kell! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!