Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Korra Legendája c sorozat...

A Korra Legendája c sorozat csak egy évados lesz, vgay több könyv lesz benne, mint az elődjében?

Figyelt kérdés
Azt lehet már tudni hány részes lesz?
2012. máj. 26. 20:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
katarafansite.gportal.hu -n már a 7-hez nagyon régóta kész van, a 8-hoz meg most jött ki.
2012. jún. 3. 21:20
 12/23 anonim válasza:
Eddig úgy néz ki csak 2 évados lesz. SPOILER(a 2. könyv címe Spiritualitás lesz)
2012. jún. 18. 17:51
 13/23 anonim válasza:
Miből gondolod? Honnan szerezted ezt az információt?
2012. jún. 28. 10:43
 14/23 anonim ***** válasza:
Spirit lesz a 2. könyv címe. Volt egy közlemény valahol erről. [link] a naprakész hírekért.
2012. jún. 28. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Eddig láttam az összes Aang avatáros részt (meg is van), most pedig megnéztem az összes Korrá-sat. Azt hittem, hogy mivel nem elem fog elemmel harcolni unalmas lesz, sőt a modern technika se volt épp az ínyemre, de ha belegondolunk, hogy mondjuk egy ipari forradalom volt Sato-ék jóvoltából, még el is fogadtam magyarázatnak. A szellemi világon kívül jó lenne, ha megtanulni slussz poénként fémet is idomítani, pl azt Toph lánya tanítaná meg neki, és mindig egymás idegeire mennének.
2012. okt. 17. 11:01
 16/23 anonim ***** válasza:

Szerintem az Avatár csak a saját népe + képességeit tudja megtanulni. Tehát itt Korra a gyógyítást.

De pl. Aang sem tudott gyógyítani, mert ő elsősorban levegőidomár.

2012. okt. 17. 13:57
 17/23 anonim ***** válasza:

Borzalmas sorozat.

A készítők felépítettek az első sorozatban egy minden korosztály számára elfogadható és mesés,fantáziadús világot,amit ebben a "folytatásban" teljesen leromboltak.Látványos?Igen.Izgalmas?Igen.Csak haszonszerzés miatt csinálták?Igen.Ér annyit,mint az elődje?Közelsem.

Aki igazi rajongója volt a sorozatnak annak kizárt,hogy ez tetsszen.

(Mellesleg a grafika is pocsékabb lett)

2012. okt. 17. 15:45
 18/23 anonim ***** válasza:
58%

A legtöbben azért vannak felháborodva, mert nem az eredeti karakterek történetét folytatják, hanem egy teljesen új "Avatár csapatot". A régi szereplők meghaltak (kivétel Katarát), ezen lehet szomorkodni, meg a technika bejövetelén. Az áram se olyan nagy kunszt benne, hisz vannak a tűz/ villám idomárok, akik az áramot alternatív módon tudják felhasználni. Nem azért mondom, a technika elég gyorsan fejlődik, hisz napról-napra újabb kütyük kerülnek piacra. Miért ne lehetne elképzelni ugyanezt egy fantázia által megteremtett világban is? Egyébként is az ázsiai népek, főleg Japán azért olyan dolgokat készítettek el már (max nem került piacra), amit el se tudunk képzelni.

Ezzel a Korrával csak annyi a baj, hogy nem láttuk, hogy a tűzet és a vizet hogy tanulta meg idomítani és az, hogy túl gyorsan lett vége (2 nap alatt megnéztem 6-6 részt).

+ a véridomár Amonnal se volt hosszadalmasabb a csata.

Végszó gyanánt még annyit, hogy szerintem ez a 12 rész többet ért, mint az első Léghajlítós mozifilm össz-vissz.

2012. okt. 17. 17:48
 19/23 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont. Nekem mindenesetre tetszett, és ugye 2 évados lesz (4 könyvben) közel olyan hosszú lesz mint az A:TLA. Én az egész 1. könyvből csak az Avatar Állapotot hiányoltam, és elsőre én nagyobb csattanót vártam Korra Avatar Állapotára (pl. mikor Amon el akarja venni a képességeit akkor izzik fel a szeme és billenti őt seggbe stb..) Kíváncsi vagyok, most hogy leszünk, nagyon várom már.

Ahhoz meg, hogy nem láttuk, ahogy megtanulja a vizet, a tüzet és a földet idomítani meg annyit, hogy: az első jelenetben már tudja, szóval gyerekkora óta tudja idomítani ezeket az elemeket, és én személy szerint örülök, hogy nem kellett megint végignézni őket, mert A:TLA-ban már végigszenvedtük őket. Így az első évad alapján, ha az A:TLA S01 10/10 akkor ez egy olyan erős 7-es értékelést kap nálam.

2012. okt. 22. 19:09
 20/23 anonim ***** válasza:

A mozifilm is borzalom.

Ez a sorozat szerintem akkor is egy hülyeség-igaz,a fejlődés nem áll meg,de mivel ez egy elvileg kitalált,legalábbis alternatív világ nyugodtan hagyhatták volna úgy,ahogy volt,független attól,hogy lecserélik-e a főszereplőket.

2012. okt. 22. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!