Mi ennak a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Van egy olyan film, amiben egy fiatal lány elkezd szerencsejátékozni, pókerezni, és szinte teljesen tönkremegy az élete. Adósságokba keveredik, kiraboltatja a saját házukat, és eladják a cuccokat, stb.
Tudtok hasonló filmeket mondani?
2012. máj. 24. 00:05
1/9 HalkHogen válasza:
A Romper Stomperban (Russell Crowe) bőrfejűek közé keveredik egy csaj. Ott kirabolják közösen a faterját...
2/9 anonim válasza:
A Tizenhárom című film is ilyen:
3/9 anonim válasza:
A tizenhárom c. film nem is ilyen,ott a drog hatására változik a leány.
4/9 anonim válasza:
Nem csak a drog, elsősorban a "barátnője" hatására. Nem fejtette ki pontosan a kérdező, mennyire legyen kötött a történet, nekem úgy tűnt, általánosságban ilyen "lecsúszós" történeteket keres.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem ennek a címét kerestem, de jónak tűnnek ezek is. :)
A lány főleg a póker miatt került nehéz helyzetbe, van neki egy barátja aki belevitte ebbe az egészbe, ha jól emlékszem.
Nem láttam sokat belőle, ezért szeretném megnézni még egyszer.
Talán egy növénnyel kapcsolatos címe volt, de nem mernék rá esküdni. :)
2012. máj. 24. 22:27
6/9 anonim válasza:
Kicsit hasonló film ez is, bár nem az amire gondol. A hapsi kihasználja a fiatal csajt, néha megveri, stb.
.45 - A bosszú íze
7/9 A kérdező kommentje:
Tényle nem az, de utánanézek. Kösz :)
2012. máj. 25. 23:18
8/9 A kérdező kommentje:
Senki nem tudja a címét? :(
2012. jún. 5. 00:17
9/9 anonim válasza:
Emeld ki időnként a kérdést. És ha legközelebb kiírsz, tegyél valami konkrétumot a címbe, mert sokan az ilyen kérdéseket meg sem nyitják, csak ha sejtik a címéből, hogy talán tudják a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!