Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen romantikus filmeket...

Milyen romantikus filmeket tudtok?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat láttam ezért olyanokra is kíváncsi vagyok aminek mondjuk a fő témája nem a romantika de van benne egy romantikus szál is. Szeretem pl a Szerelmünk lapjait, A felhők fölött 3 méterrel stb.
2012. máj. 23. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom láttad ezeket is, de azért leírok párat:

Angyalok városa

Az utolsó dal

Kedves John

Keith

Emlékezz rám (ezt még nem láttam)

Egy nap

Las Vegas, végállomás

Ház a tónál

Az élet háza (ebben nem a romantika a fő téma, de azért az is van benne)

A felolvasó

A szabadság útjai

Édes november (ez szerintem borzalmas film, de hátha neked nem)

A szerelem mindent kibír

Boldogtalan boldogság

Charlie St. Cloud halála és élete

Fogadom

Séta a múltba

Minden végzet nehéz

Ne engedj el

Szerelmi leckék hitetleneknek

Üzenet a palackban

Éjjel a parton.

2012. máj. 23. 18:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen ezeknek 3/4ét láttam. A maradékból vannak olyanok amikre még nem vettem rá magam hogy megnézzem mert azt hallottam hogy nem olyna jó. De azért köszönöm szerintem megnézem amiket még nem láttam.:)
2012. máj. 23. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nézd meg, lehet, hogy neked tetszene. Nekem is volt, hogy azt hallottam, hogy nem olyan jó és még is tetszett, de olyan is, hogy azt mondták, mekkora jó és nekem nagyon nem tetszett, lásd Édes november. Vagy a Fogadom sem annyira tetszett. Melyikeket nem láttad?
2012. máj. 23. 18:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves John

Las Vegas, végállomás

A felolvasó

A szabadság útjai

A szerelem mindent kibír

Boldogtalan boldogság

Charlie St. Cloud halála és élete

Ne engedj el

Éjjel a parton

Ezekből van amit azért nem birtam megnézni mert nem találtam hozzá linket pl. Charlie... és van ami nem érdekelt pl Ne engedj el.

2012. máj. 23. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:

A Ne engedj el tényleg nagyon gagyi, pedig azt is annyira megakartam nézni, erre tessék. A felolvasó, a Boldogtalan boldogság, A szerelem mindent kibír szerintem jók. A Las Vegas, végállomás meg nekem nem jött be annyira, de lehet, hogy azért, mert kicsi vagyok hozzá, elég komoly és durva film. Majd pár év múlva megint megnézem. Amúgy Nicolas Cage Oscart kapott ezért a filmért, és Kate Winslet is kapott asszem A felolvasóért. De azt is csak akkor ajánlom, ha elmúltál már 18. Tudok még pár romantikust, de azok inkább romantikus vígjátékok, tudod, a szokásos.

Na, bocsi, hogy ennyit beszélek :D

2012. máj. 23. 19:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj:) 18 alatt vagyok szoval az ilyen komoly filmek amik romantikusak azok nem annyira érdekelnek. Egyébként romantikus vígjátékokat is szívesen nézek szoval ha tudsz valami jót akkor szívesen hallgatom mondjuk azokból is elég sokat láttam.
2012. máj. 23. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Okés, akkor írok egy párat, a (szerintem) legjobbakat becsillagozom. Kíváncsi vagyok, hányat láttál :D

Nász-ajánlat *

Vak-randi

Álljon meg a nászmenet!

Ha igaz volna... *

Ünneprontók ünnepe *

Pomponsrácok

A csaj nem jár egyedül *

Míg a jackpot el ne választ *

Segítség, apa lettem *

A csúf igazság *

A macskám, a családom és a fiúk *

Lelkes testcsere

Cserebere szerencse

Mindenképpen talán

Bérgyilkosék

Barátság extrákkal *

Édes kis semmiség *

Micsoda srác ez a lány

Holiday

Sztár születik

Levelek Júliának

Őrült, dilis szerelem *

Hamupipőke-történet

Karibi vakáció *

Szakítópróba

Változó szerelem *

Csajok Monte Carlóban

Randiztam egy sztárral

2012. máj. 23. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:

Pomponsrácok

Míg a jackpot el ne választ *

Segítség, apa lettem *

Ezeket nem láttam még:D a Pomponsrácokat szeretném megnézni meg a Míg a jackpot el nem választot csak ezekhez se találtam linket szoval szerintem majd letöltöm.

2012. máj. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!