Mit szóltok az első 10 bejutóhoz az Eurovízióban?
Mi is bent vagyunk, annyira drukkoltam! :D
És ugye a továbbiak a rajtszámokkal:
14 Románia
26 Moldova
07 Izland
02 Magyarország
15 Dánia
03 Albánia
08 Ciprus
16 Görögország
06 Oroszország
23 Írország
Szerintem borzalom, hogy Albánia énekesnője is bekerült. Borzalmas az a dal.
Nagy általánosságban örülök, hogy ezek a dalok jutottak tovább, Magyarországnak természetesen különösen, nagyon szurkoltam! :)
Albánia engem is meglepett... persze, nagyon tehetséges az énekesnőjük, de ez egy dalverseny, és az dal egyszerűen borzalmas. Egy üvöltés sikítozás az egész, rossz volt hallgatni.
Azon is meglepődtem kicsit, hogy az orosz nagyik továbbjutottak. De azért le a kalappal. XD
Nekem az albán versenyzővel nincs bajom, nekem még tetszik is, amit előad. De a románok iszonyatosan gagyi "zenéje"... Na, az egy valódi borzalom!
Én a finneket sajnáltam, hogy nem jutottak be, aranyos kis dal volt, akár svédül énekelt finn akcentussal, akár nem :) Plusz a svájciakat is tovább juttattam volna.
Na de mégis! Gratula a magyaroknak, nagyon jó előadás volt! :)
Szurkoltam én is Mo.-nak és be is jutottak!:)
A továbbjutóknál tényleg csak Albánia a probléma...elismerem, hogy tehetséges az a nő, de nem zene volt az amit előadott. Csak üvöltözött, sikítozott.
Mondjuk Lettország is tovább juthatott volna, szerintem jól énekelt az a szőke nő !
Moldova volt még olyan, hogy nagyon határeset, de én nem engedtem volna tovább.
Amúgy még Lettország számát szeretem nagyon, de élőben elég furán énekelt a csajszi, sajnos..
Svájcot pedig nem értem, naggyon jó szám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!