Mi a véleményetek az Eredet c. filmről?
Figyelt kérdés
Fantasy és sci-fi rajongó vagyok, és kíváncsi lennék, hogy milyen. Jó film? Érdemes megnézni?
17/L
2012. máj. 23. 12:00
1/8 anonim válasza:
Nekem nem annyira jött be. De azért egyszer érdemes megnézni.
/sci-fi rajongó/
3/8 nazguls válasza:
Ízlések és pofonok - ez egy tipikusan olyan Sci-fi ami kinel tetszik kinek nem - nem úgy mint a Maffiózókban ahol a mondtat közepén egyszer csa
4/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, szinte sajnáltam, amikor vége lett! :) Pedig kevés fantasy és sci-fi film van,ami tetszik, és végig bírom nézni.
Utána napokig én is hasonlóan álmodtam, mint a filmben...
20/l
5/8 anonim válasza:
szerintem jó volt, lehet rajta agyalni utána pár napig :)
7/8 anonim válasza:
Nem szeretem a sci-fit de nekem bejött. Fel sem tűnt h olyan hosszú :)
21/L
8/8 anonim válasza:
Hát azért ne csak az alapján gondolkozzatok hogy milyen
Sci-finek.Nagyon bonyolult film,sokat kell rajta gondolkodni,és a karakterfejlődés a leglényegesebb része.És már bocs de legtöbbször csak azok mondják rá hogy egy kalap sz@r akiknek fingjuk sincs mi a
f-sz történt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!