Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látta már valaki az Iron Sky-t?

Látta már valaki az Iron Sky-t?

Figyelt kérdés
Vagy tudnátok oylan online filmes odlalt mondani ahol ingyen meglehet nézni. A nyelv angol és valószínű más nyelven még nicns is fenn.
2012. máj. 20. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak sz*r minőségben van fent, de elvileg kéne érkeznie a magyar mozikba is.
2012. máj. 20. 16:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudnál linket küldeni mert érdekelne.
2012. máj. 20. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
De le kell tölteni, torrent. Az úgy jó? (és nincs magyar felirat)
2012. máj. 20. 16:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Nézd küldenéd végre! Privátba! Persze hogy jó!
2012. máj. 20. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Itt feliratosan meg lehet nézni jó minőségben: *****

Én ma néztem még és hát egy nagy sz*r! Bár van benn egy rész ami tetszik mikor a német űrhajósok férfimagazint néznek és diskurálnak az poénos, de a többi fúú egy rakás sz*r! Szerintem.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. júl. 3. 18:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Nos én is láttam már angolul felirat nélkül kamerásan. És még így nagyon tetszett. Itt a nagyrabecsült qrva grafikán ( látványvilágon) van a hagnsúly hanem a mondanivalóján. Szépen tükrözi az Amerikai mentalitást és azt ahogyan hozzá állnak a világhoz. Ha meg csak annyit vettél észre hogy nézik a magazint akkor nagyon rossz megfigyelő vagy!
2012. júl. 3. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nemcsak azt vettem észre csak egyedül az volt amit jónak éreztem benne. Grafika sem nagy szám szerintem láttam már jobbat is. Hozzáállás valóban igaz sztem is csak ebben a formában nem tetszett.
2012. júl. 3. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Fent van a Youtube-on.Én csalódtam benne,jobbra számítottam.A MIR-es jelenet a legjobb!
2012. júl. 21. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!