Milyen nyomozós film van, ami igaz történeten alapszik? A Zodiákus és a Hetedikhez hasonló filmeket keresek.
hát hasonlót nem tudok talán a Rosewood-azt égő város de az is a rasszizmusról szól h h gyújtanak fel egy egész falut a fehérek egy félreértésből.
de ajánlom neked a Szellem és Sötétség című filmet.nekem az nagyon tetszett.
mindkettő igaz történet.
jah esetleg a Kiképzés Densel Washingtonnal
vagy a Pokolból Johnny Deppel
vagy egy régi kedvencem Az ítélet éjszakája
ezek nem igazt történetek meg nem nagyon hasonlítanak amiket felsoroltál de nagyon jó filmek!
remélem segíthettem!
No, az a baj, hogy sok ilyen filmet, ahol a valóságban nagy nyomozás volt, mert szörnyű dolgokat követtek el, a filmekben inkább már eleve az elkövetők szemszögéből mutatják be. Tehát nem a nyomozásra fókuszálnak, hanem hogy milyen személyiségűek a gyilkosok, miért lettek olyanok, amilyenek. Pl.: A rém
Ezért van az, hogy inkább csak kitalált történetű filmeket tudok ajánlani.
De azokból íme kettő:
Hatodik:
A Hetedik sikerek után ezt a frappáns címet kapta a magyar keresztségben, de a cím ne tévesszen meg, semmi köze a nagy elődhöz. Viszont egy remek francia film, amelyben a nyomozók feladata van előtérben. Engem nagyon elkapott!
Aztán itt van még egy régebbi film. Éppen ezért nem is tudom, mennyire beszerezhető, de ha neked sikerül, mindenképp nézd meg. Ebben a nyomozós-izgalmas-körömlerágós stílusban etalon a film. Kötelező!
Én még Gyilkos lövés címen ismertem
Csak aztán majd írd meg, légy szíves, miként tetszettek!?
Evilenko - ez igaz történet, hasonló, mint a zodiákus.
Gyilkosság online - kitalált, de nagyon jó film.
Az apokalipszis lovasai - ez is kitalált, de nem rossz kis film.
Poughkeepsie szalagok :D
igaz történeten alapszik és nagyon durva, máis sem találtál meg a gyilkost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!