Mit gondoltok a Titanic című filmről?
Kultuszfilm :D
Zseniális, én nagyon szeretem.
az elso kb15 alkalommal sirtam rajta..de az utanna kovetkezo 10ben nem:))
mar soxor lattam..mivel kissebb koromban az volt a kedvenc filmem:D
Ezzel én is így vagyok mint az előző hozzászóló....az első 4-5 alkalommal még sírtam aztán a következő 14-nél már nem :-)....bár ha a film közben eszembe jut hogy igaz történet...akkor még most is tudnék sírni :(
És egyébként láttam már vagy 20-szor, de mikor meglátják a jéghegyet még mindig reménykedem hogy el tudnak fordulni :-) de hát eddig még egyszer sem sikerült :) :(
Én a 96-os verziót jobban szívlelem. Nem olyan jók az effektek, de mégis valósághűbb, és több sorsot követ.
A 97-es Titanickal az a baj (elnézést azoktól, akik nagyon szeretik, nem őket szeretném ezzel bántani), hogy tipikus hálivúdi nyálnyél. Nem a Titanicról szól, hanem egy kalitkába zárt lányról és egy őszinte, kalandvágyó suhancról. A rideg valóság nem került bele - talán mert az Akadémia jobban szívleli a romantikus drámákat. Kicsit sokallom azt a 11 Oscart. Elfogultan is osztják ezt a díjat, mert ha sikerül jó alaposan megsirattatni az Akadémia tagjait, akkor már repülhet is 10-20 Oscar. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!