Mi lesz a Tiltott szerelem vége?
Remélem még aktuális a kérdés
Szia! Sajnos egyáltalán nem lesz happy end. HA NEM AKAROD TUDNI A VÉGÉT? AKKOR NE OLVASD EL!!!MERT SZERINTEM JOBBAN JÁRSZ? HA NEM OLVASOD EL! Én megnéztem, és szerintem nagyon rossz a befejezés. Megnéztem youtubon a többi részét törökül, igaz, hogy nem értettem belőle semmit, de a lényegé megfogtam. Na szóval.Bihter és Behlül összejönnek,de Behlülnek bűntudata lesz a bácsikája miatt,ezért hogy könnyítsen lelkiismeretén ezért elhagyja Bihtert és eljegyzi Nihalt. Nihal ennek persze nagyon örül. Bihter összetörik lelkileg, mert rosszul esik neki, amikor látja Nihalt és Behlült ölelkezni, csókolózni. Mikor eljön Nihal és Behlül esküvőjének a napja, akkor Bihter még egyszer felajánlja Behlülnek, hogy szökjenek el, de Behlül nem akarja. Közbe Besír nagyon beteg lesz, és később meg is fog halni. Bihter valamiért felhívta Behlült, de azt nem értettem, hogy miért, Behlül odamegy hozzá, de Bihter lelövi magát Behlül és Adnan előtt, ugyanis ezek előtt pár perccel mondta meg Besír Adnanak ,hogy felesége megcsalja, és pont akkor lépett be a szobába Adnan , amikor Bihter meghúzta a ravaszt. Nihal is pár perccel akkor ér oda esküvői ruhában, ugyanis Behlült kereste, mert nem volt ott az esküvőn, vagy nem is tudom miért, de odament. A végén: Bihter meghal, Behlül összeomli, Nihal ideosszeomlást kap, de meggyógyul, és Bülent, Adnan, Nihal és a Madmazel elköltöznek egy új élet reményében.
Lehet hogy nem teljesen így van, de én ezt szűrtem le a török verzíóból. Belinkelem neked az utolsó részt:
http://www.youtube.com/watch?v=K0BM1hXLQvI&list=ELKc3mvjDYG_..
És az összeset törökül itt nézheted meg:
http://www.youtube.com/show/askimemnu/videos
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!