Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film lehet ez?

Melyik film lehet ez?

Figyelt kérdés

Nagyon régen, úgy 10-11 évvel ezelőtt láttam az RTL Klubbon. Nagyon halvány emlékeim vannak róla, de tetszett. Arról szólt, hogy egy pár utas (ha jól emlékszem repülőgéppel utaztak, de nem biztos) egy sivatagszerű pusztaságban rekedtek. Többek között volt egy kisgyerek is velük, meg egy szemüveges öregember is, erre határozottan emlékszem. Arra is, hogy a kisfiú rálépett egy aknára, de aláraktak egy követ és így sikerült megmenekülnie. Meg arra, hogy az öreg is rálépett egy másik aknára, de ő nem élte túl. És a robbanásnál már csak a törött szemüveg látszott. Csekély információ, de ennyit tudok róla most hirtelen sajnos.

Előre is köszönöm a segítséget.

2012. máj. 19. 00:11
 1/2 anonim ***** válasza:
a főnix útja talán ez az
2012. máj. 19. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is láttam de címe nem ugrik be. Úgy emlékszem német film volt. A főnix útjában nincs gyerek.
2012. máj. 19. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!