Filmekből vagy sorozatokból milyen kedvenc jeleneted van?
Biztos mindenkiben megragadt már egy-egy jelenet filmekből, sorozatokból, ami valamiért megfogott.
Mik ezek és miért pont ők?
#9 hozta az eszembe:
Amerikai pite 3
Az esküvőn a háttérben:
Fincs Stiflernek: Te nagyanyahomorító!
Stifler: Te anyahomorító!
Fincs /öntelten: Az is vagyok!
Nem tudom idetartozik-e, de az Irigy Hónaljmirigy Áll az alkus részében "Gundel" megkérdezi "Cicát", hogy kitalálta-e már, hogy melyik táskát választja, erre Cica: Hát, szerintem nem tudom, de bízom benne, hogy lehet, hogy fogalmam sincs!
Villámtolvaj:
A végén, amikor át akarnak kelni a Sztüx folyón, de a révész nem engedi át őket.
Révész: Próbálkozzatok holtan!
Grover: De most nem hoooltan próbálkozni! (és vicces a feje)
50 első randi, amikor Henry és a Ula eljátsza, hogy Henry és Lucy hogyan szoktak megismerkedni reggelente az étteremben.
A vámpír, a vérfarkas és a szellem 4. évadjából, amikor a baba Eve lázas lesz és Tom eljátsza a házigazdát aztán meg kitalálja, hogy ő és Hal homoszexuálisak.
A gyűrűk ura 2-ben a nyuszis rész, amikor Gollam ledobja Frodó ölébe a nyuszikat, aztán meg nem tudja, mi az a kolompér.
Nekem a Naruto c. animéből ez a kedvencem:
Naruto : Én vagyok Konoha leghatalmasabb ninjája! Mindenki úgy szólít hogy...
Sasuke: ...s*ggfej
Naruto: hogy S*GGFEJ!!! mi?? jaaa NEEEM! SASUKE!!!!
Hehe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!