Rékcsi kérdése:
A kis hableány című rajzfilm végén Ariel meghal?
Figyelt kérdés
Megakarom nézni a mesét az unokahúgommal, de mivel még csak 4 éves nem szeretném hogy rossz emlék legyen neki ez a mese, én meg már régen láttam.2012. máj. 17. 17:15
1/9 anonim válasza:
A Disney mese?
Nem gondolod, hogy ahoz még kicsi?
Ursula elég félelmetes.
2/9 A kérdező kommentje:
De maghal Ariel vagy nem?
2012. máj. 17. 17:32
3/9 anonim válasza:
1. Ariel nem hal meg, hanem ember lesz.
2. Ha meghalt volna, SZERINTED lenne folytatása!?
ennyi
5/9 A kérdező kommentje:
köszi
amúgy a könyvben úgy van hogy meghal
ezért keverem mindig :D
2012. máj. 17. 18:28
6/9 anonim válasza:
disney mesékben nemigen halnak meg a főszereplők (még akkor se ha az eredeti történetben igen).
Bár a szülők elég gyakran "hullanak", ezért nem merem az Oroszlánkirályt megnézni a fiammal.
Amit ajánlok, az a Micimackó és a Zelefánt. A 3,5 évesem és a 1,5 évesem nagyon szereti. És sztem is nagyon aranyos.
7/9 anonim válasza:
Hát ez melyik verzió? Szerintem többet is csináltak belőle, inkább nézd meg előre a végét. =) Amúgy, igen, az eredeti végén tényleg meghal.
9/9 anonim válasza:
A filmben igen. Asszem, de a disney mesében nem.
Én is 3 4 évesen néztem ezeket a meséket. Jézusom. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!