Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Gossip girl 5. évad? Bővebben...

Gossip girl 5. évad? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Ott maradtam le, hogy Blair terhes volt, és össze akart házasodni azzal a herceggel. Most belenéztem a 23. részbe és Dannel jár, meg nem is terhes. Mi történt közbe? Miért nem Chuck-kal jár? Hogy került Dan a képbe? Köszi
2012. máj. 13. 23:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugy volt,hogy Blair közben elvetélt,mert elakart szökni Chuckal, de balesetet szenvedtek, Chuck majdnem meghalt, de Blair Istennek megígérte hogy ha életben marad akkor hozzámegy a herceghez. Ezért miután Chuck meggyógyult nem is jött össze vele. Ez idő alatt Dan végig Blairt segítette jó barátja volt.Eljött az esküvő napja, már a templomba voltak minden, de a herceg megtudta h Blair még mindig Chuckot szereti, ennek ellenére elvette, de megmondta neki h semmi kapcsolat nem lesz köztük csak a látszat marad fent h szeretik egymást. Blair ekkor megijedt és félt h mi lesz Dannek mondta h segítsen neki elszökni, de nem sikerült nekik, mert elkapták őket, és mondta neki a herceg h ne próbáljon lelépni, mert benne van a házassági szerződésben h ha elhagyja akkor nagyon nagy összeget ki kell neki fizetni.Így hát marad a herceggel, de csak látszatilag. Dannel közben egyre közelebb kerültek egymáshoz, Chucknak pedig elmondta h miért is nem jött vele újra össze h Istennek tett ígérete miatt.Chuck mondta h az nem számít legyenek újra együtt, de Blair mondta neki h már nem szereti. És Dannel pedig összejött, de csak titokban voltak együtt.

Később Blair elvált a hercegtől, mert vki kifizette azt a nagy összeget amibe került h elváljanak. Dannel ezután felvállalták a kapcsolatukat.Utána kiderül h Chuck fizette ki a pénzt. Dan para is lett h Blair esetleg ezért újra összejön vele, de nem mert még együtt vannak.

A mostani részekben B segít Chucknak az anyjával-apjával kapcsolatos dolgokat kideríteni( am Chuck apja életben van) és hát úgy tűnik sztem nemsokára újra együtt lesznek.

2012. máj. 14. 09:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2012. máj. 14. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
hát nincs mit :) de miért maradtál le am ?
2012. máj. 14. 13:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Elkezdtem más sorozatokat nézni (Született feleségek, Így jártam anyátokkal) és nagyon lemaradtam. De már elkezdtem pótolni :)
2012. máj. 15. 01:15
 5/5 anonim ***** válasza:
ja értem, a Szül Fel. én is nézem az is tök jó, sajnos már vége lesz annak is:/ de Gossip girlt én nem tudnám abba hagyni:P
2012. máj. 15. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!