Valami jó film? Esetleg kedvenc film?
Szeretnék nézni valamit, nagy film függő vagyok és nem találok már olyat, ami tetszene és nem láttam. Ami nagyon tetszett az a Kaptár, mind az 5 része, az Underworld részei, Arcmás, Képlet, Hannibál ébredése, Babylon A. D, Karib-tenger kalózai, Sziklák szeme, Hanna, Super 8, Csúcshatás, Lopott idő stb. Igazából ilyen akció, thriller, sci-fi filmekre gondolok, amikben tényleg sok az akció, aminek van története, vagy esetleg psycho horror mint a Bújócska vagy a Vihar sziget.
Köszönöm szépen! :-)
Köszönöm szépen mindenkinek! Nagyon hálás vagyok! El leszek egy darabig úgy gondolom. :D
19:41: Szuper filmek. A Flypaper, az Éli könyve, Torennte 4 ezeket láttam és nagyon tetszettek! Viszont a Hipervándort még nem, úgyhogy meg fogom nézni! Köszönöm.
20:01: Úgy látom emberemre akadtam. Te is nagy film rajongó vagy :D A hollót, A gyilkos bennünk-et már láttam, viszont a többi film is egész jónak tűnik, sőt. Köszönöm!
21:43: Ezek közül is láttam 1-2-őt de a többségét nem. Nagyon köszönöm!
23:41: Az Eredet szuper kis film, de az Azonosság kimaradt az életemből, mindenképp megnézem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!