Szerinted jó, ha egy horrorfilmben el vannak varrva a szálak?
hát az attól függ.
az olyan horrorknak,amiknek viszonylag van értelme,vagy esetleg mondanivalója,ott néha jó,ha el van varrva minden szál,de vannak kivételek is(pl:Eden Lake).
az Autopsy féle szarságokban meg fölösleges mindent elvarrni.
Freddy múltját meg amúgy ismernünk kel,hogy tudjuk,hogy mekkora egy állat volt :D nézz bele a Freddy's nightmares sorozatba!
Majd valahogy megpróbálom beszerezni a Freddy's Nightmares-t. Már egy ideje próbálkozom. Bevallom, én nem szeretem, amikor szájbarágják a "megoldásokat". Nem véletlen hoztam fel épp Freddyt példának: nekem nagyon nem tetszett, hogy előhozták ezt az őrültek által megerőszakolt apáca sztorit. Még jó, hogy Jason Voorhes apjának kilétét nem kezdték el kapirgálni a sorozatban. :)
A Fűrészbe a végén már annyi csavart tettek (valahogy nyilván folytatni kellett a sztorit), hogy bevallom, elvesztettem a fonalat, hogy ki mennyire volt benne a buliban. Nyilván a Fűrész más helyzet, mint a Rémálom...
De említhetném a Ringu 0-t is, stb. Szerintem sokszor jobb nem tudni háttérinformációkat, mert úgy sokkal hatásosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!