Szerintetek Szabó Zsófi hogy játszik a Jóban Rosszban sorozatban?
Iszonyú ripacs! Az egész sorozat szörnyen gagyi, tele önjelölt sufniszínészekkel, de Sz.Zs. esküszöm, még őket is alulmúlja a nevetséges gesztikulálásával meg a fals beszédstílusával. Egy pillanatig sem lehet komolyan venni.
Nem vagyok sem irigy, sem rosszindulatú, csak az igazat mondom - nagyon rossz, túljátszott, mesterkélt és ezért teljesen hiteltelen a "játéka".
jó színésznő.
az elején Betty-t utáltam, mert úgy nézett ki mint egy ribanc, és úgy is viselkedett. de már nagyon megszerettem. :) sajnálom a mi vele történt és Tamással. :(
furcsa, mert ahogy láttam vele interjúkat, olyan természetesen beszél, és kis aranyos, szeleburdi csajszi, de a sorozatban szörnyen mesterkélt, túlartikulál, stb., szóval nagyon leviszi a színvonalat, pfuj!
Én sokáig reménykedtem benne, hogy őt írják ki. Már letettem róla :D
Hibeh-habog nagyon nem az igazi..és ha nem a farkunkra gondolnánk mindig akkor nyílván nem azt írnánk ki
hogy jól néz ki....MERT NEM EZ A KÉRDÉS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!