Csak az olvassa el, aki látta az új TVD részt! Megsemmisült Klaus teste? Tyler meghalt?
Háromszor néztem végig a részt, és még mindig nem értem, hogy most akkor Klaus teste végleg megsemmisült, vagy Bonnie talán azt is megóvta valami varázsigével?
Másik: mikor a cellában voltak Caroline-nal, az már Klaus volt vagy még Tyler? Akkor költözött át Klaus a testébe, miután köhögött?
Mi a véleményetek?
Nyugi, elég hosszú a rész... :)
Egyébként mikor egy másik sorozatom évadzárója volt, még facebook-ra sem mertem felmenni, nehogy megtudjak valamit... :D
Julie Plec adott egy interjút, amiben azt mondta, hogy az egy dolog, hogy Klaus teste lángra kapott, de nem biztos, hogy el is égett. Eléggé rejtelmes volt ez a nyilatkozat, szóval még bármi lehet.
Szerintem már hamarabb Tyler testébe költözött Klaus. Szerintem még akkor, amikor Damon elvitte hozzá Bonnie-t, akkor mondhatott Bonnie valami varázsigét, amikor Damon kiment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!