SPOILER! Azoknak akik angolul nézik a Dr. House-t! Szerinted (kérdés vége lent. )?
nemtom én eltudom képzelni h mondjuk House nyer a lottón és meghív mindenkit egy nagy bulira egy limuzinba és valami karambolba meghal mindenki bár kétlem h ez lesz a vége:D
de annyi biztos h én is nagyon kíváncsi vagyok mit fognak a végére tervezni.de valami olyasmit gondolok h végén Hous egymagára marad és ő begolyózik vagy ilyesmi.
egyébként meghalt Wilson mert én nem nézem angolul de érdekelne?
A halál és a temetés azért egy érthető lépés lenne, mert egyrészt egy drámasorozatról (+krimi) van szó, ahol az évadzárók jellemzően erősek szoktak lenni; főleg ha sorozatzáróról van szó. Másrészt ez megfelelő indok arra, hogy a régi szereplők újra megjelenjenek, és ők is elbúcsúzzanak Wilsontól, és jelképesen a nézőktől is. Még aki meghalt (Wilson barátjőne, Amy; vagy Kutner) is ebben a helyzetben előhozható, hiszen mindhárom embert összekötné a halál valamilyen formája: betegség, baleset, öngyilkosság.
Sokan persze az idilli véget várják, de általában az a hatásos ami kellően nyomasztó vagy megható. Igaz, hogy elég későn tudták meg a kasza hírét, de ezek az utolsó pár részes nagy változások túl kapkodónak tűnnek. De az is látszik bennük, hogy részről-részre emelkedik a drámaiság, és hogy a lezárása az tényleg lezárás lesz (vélhetően).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!