Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Született Feleségek 8. évad-ba...

Született Feleségek 8. évad-ban ki az a titokzatos aki ember aki figyeli Bree-t? Még csak 11. résznél járok, feliratozva nem akarom nézni! De nagyon kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 19:20
1 2
 11/17 anonim válasza:
Tom rájött hogy szereti a Lynettet és dobta az új csaját...el is akart menni hogy megmondja Neki hogy még mindig szereti, de az ajtóba megtorpant mert az ablakból látta hogy a Lynett egy csini ruhában van és egy pasas húzza le a cipzárt a hátánál...a csávó háttal volt...a Tom meg azt hitte van valakije mert a főnöke azt mondta...közbe az a csávó a Lee volt csak ezt nem látta...szal az esély hogy összejöjjenek megint kicsire csúszott...de ki tudja mi lesz :) nekem már le van töltve az utolsó 2 rész (mert ezt egybe adták le) már csak feliratot vadászok hozzá...de még semmi :/ elkezdtem angolul de van pár dolog amit nem értek így nem sok értelme van :/
2012. máj. 16. 17:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Én is próbálom magyarul letölteni de nem találok!De ezt nem értem ha a tv-ben magyar akkor a feltöltők miért nem magyar szinkronnal töltik fel?
2012. máj. 17. 16:25
 13/17 anonim válasza:

hát ezt nem tom...

de ma megnéztem az uccsó évad uccsó részét...majdnem elsírtam magam vagy 20x :) :O :) sajnálom hogy vége lett :(

2012. máj. 17. 22:33
 14/17 anonim válasza:
Azért nem rakják fel magyarul, mert nincs mit. Amíg a csatorna nem adja ki a szinkronos epizódot, addig nem tudják felrakni, csak felirattal.
2012. máj. 18. 15:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Jajj rosszul írtam!Össze keveredtem!...Ami a tv-ben is megy az magyar szinkronos!Csak az nem amit nem M.o-on vetítenek!
2012. máj. 19. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
a 12. rész elvileg lement a TV2-n, mert én láttam a reklámot hozzá múlt héten. viszont sehol nincs fenn még mindig a 12. rész szinkronosan, ami fura, mert mindig fenn szokott lenni cinemastore-on vagy pedig a sorozatok.us oldalon már pénteken... szóval nem értem hogyhogy nincs fenn sehol :/
2012. máj. 21. 17:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Lehet direkt húzzák az agyunkat a feltöltők vagy nem tudom!Én is minden nap nézem a t.oldalakat de sehol!:-S
2012. máj. 22. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!