Mondana nekem valaki olyan filmeket, amik dezertőrökről szólnak?
Figyelt kérdés
mindegy,hogy mikor játszódik,illetve a 20. századnál előbb ne játszódjon.
kösz.
2012. máj. 9. 19:05
1/8 anonim válasza:
A gyávaság tollai
1890-ben játszódik, szóval egy évtizeddel korábban mint a kikötésben írtad, de talán belefér.
2/8 anonim válasza:
A tizedes meg a többiek
Az utolsó szamuráj
3/8 A kérdező kommentje:
jó lesz az is :)
köszi,amúgy az Utolsó szamurájt már láttam,nem pont ilyen jellegű dezertálásra gondoltam,hanem inkább olyanra,amikor csak lelép a seregtől.de köszi.
jöhet még!
2012. máj. 9. 20:27
4/8 anonim válasza:
Abban nem csak dezertál, de még át is áll az ellenséghez az a r*hadék Tom, hogy dögölne meg, mit akarsz még? :DXDDD
5/8 A kérdező kommentje:
dezertál jelentheti azt is.amúgy helyesen tette,remélem nem komolyan mondtad,amit mondtál.
2012. máj. 9. 20:47
6/8 anonim válasza:
Persze viccelek. Amikor először láttam kis híján megkönnyeztem a harcot. Amúgy bármit megadnék, ha egyszer eljuthatnék egy olyasmi faluba, mint ahol Tom 'raboskodott'
a világtól elzárva, csodálatos hegységek között, ahol igazából nem is létezik idő.
7/8 A kérdező kommentje:
rendben :)egyébként egyetértek veled.
2012. máj. 10. 12:20
8/8 TrükkösBélabá válasza:
A sereg nem enged . Irakból hazatért amerikaiakról szól akik leszerelnének, mert lejárt a szolgálati idejük.De a kormány olyan törvényt hoz hogy a háború miatt nem szerelhetnek le.És mehetnek vissza Irakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!