Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek jó a köpök a...

Majomajom kérdése:

Szerintetek jó a köpök a sírodra? 2010-es?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 10:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
a mártírok meg annyira unalmas hogy végig se néztem nem nagyon lehet érteni se és csak a vért látni mindenhol, eggyáltalán nem félelmetes...de kinek hogy..:D
2012. máj. 13. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Cím és leírás alapján jónak ígérkezett, de kegyetlenül unalmas/hiteltelen. Nem túl hitelesek a színészi alakítások, főleg a főszereplőé. Egy őrültet akar játszani, de jellemtelen marad, az a fapofa Kristen Stewart kategória. Mondjuk lehet nem Jack Nicholson "Ragyogás"-ban nyújtott alakítását kellene alapul vennem, így kicsit magas a mérce...de akkor is, ott tényleg elhittem, hogy egy pszichopata őrült az apa...

De maga a film is lapos (a felét végigtekertem), és félelmetes helyett inkább a undorítóak a jelenetek...

Végignéztem "hátha jön a végére valami jó kis fordulat", de nem...még most se hiszem el hogy egy órát pazaroltam rá az életemből :D

2013. aug. 1. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!