Akkor most mivan? (több lent)
Az így jártam anyátok c. sorozat 6. évad (asszem) utolsó részében látjuk meg Barney-t öltönyben,az esküvője napján...
Na én meg azt találtam,hogy a még meg nem jelent(Magyarországon) 7. évad kétrészes évadzárójában derül ki,hogy ki Barney menyasszonya.Ez a két évadzáró a 23.-24. rész.
De ha csak az utolsó részekben derül ki,hogy ki a menyasszony,addig mit csinálnak??Vagy addig mi történik???
Elvesztettem a fonalat,és nem akarok őszig várni..
Help,aki érti!! : D
Az évadzárókban nagyobb időszakaszokat ugrani, de a részek között is vannak időbeli eltérések és nem lineárisan halad a történet.
A hetedik évadban Barney-nak van barátnője, és több jel mutat arra hogy képes mellette kitartani, még az esküvő is szóba kerül köztük. A 22. részben és addig is erősödik a kapcsolatuk, így logikus lenne az a lépés, hogy ez a barátnő lesz a feleség is, hiszen a következő duplarész már az évadzáró.
Ugyanakkor vannak megrögzött Barney-Robin-pártiak, akik keresik a jeleket és hiszik hogy végül a Robin lesz a feleség, hiszen őt a hatodik évadzárós esküvői jelenetből kihagyták, ahogy a menyasszonyt is, és ezt sokan összekapcsolják.
Viszont a hetedik évadban Robin és Barney nem egy pár, Robinnak még barátja is van pár részen át, egészen egy krízishelyzetig, ahol elválnak útjaik. Közben Barney megismeri az új barátnőt, 7x16-tól kezdve 6 részen át elég jelentős dolgok történnek amiben közreműködik ő is.
Igyekeztem nem spoilerezni, hogy azért várós legyen a hetedik évad, ha tényleg magyarul akarod nézni. De az várható lesz, hogy a hetedik évadzáróval kapcsolatban jönnek ide majd vélemények és kérdések, amik lelövik a poént.
fuhh.. kösz! mostmár tisztább.
:~D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!