Bleach fanok figyelem, ichigo visszanyeri a halálisten erejét?
Figyelt kérdés
igazából csak addig láttam miután legyőzte Aizent és elvesztette az erejét és egyre gyengült el neki, utána még 3-4 részt megnéztem és ennyi, most vettem észre h a sorozat még mindig folytatódik, miről szól ezekután kb? visszanyerte az erejét vagy gyenge maradt?2012. máj. 6. 17:14
1/3 anonim válasza:
Ja tényleg elvesztette,de aztán visszaszerzi....és ja sokkal erősebb lesz mint volt ....
2/3 A kérdező kommentje:
és tudja használni a Végső getsuga tenshou-t?
2012. máj. 7. 15:44
3/3 anonim válasza:
Visszanyeri az erejét (jó egy-másfél évnyi tengődés/pihi van azt hiszem a történetben). Azzal vitatkoznék, hogy "sokkal erősebb". Ugyanolyan erős szerintem, mint mikor lenyomta Aizent, vagy még gyengébb is. Akkor eléggé feltápolta magát a maratóni getsugás edzés alatt :)
A végső formát biztos tudná használni, de nem hiszem, hogy megkisérelné. Épp visszaszerezte az erejét, de ha használná lehet, hogy most végleg kiégne. Meg nincs is olyan ellen még aki miatt be kellene áldoznia magát. Talán majd 3-4 év múlva a mostani arc fináléjában... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!