Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy lovas fimet keresek. Mi...

Egy lovas fimet keresek. Mi lehet a címe?

Figyelt kérdés

Sajnos régen láttam, és nem is végig, mivel épp indultam volna valahova, és csak belenéztem (kb10-15percet láttam). Fogalmam sincs hogy hogyan kezdődött, mert már ment amikor odakapcsoltam, és a végét sem láttam. De abban a pár percben amit láttam, egy fekete ló volt benne, egy afrikai sivatagban sétált, és mesélte a történetét. Arra emlékszem, hogy barátot/társat akart magának. Talált is egy nyársasantilopot, oda akart menni hozzá, de az elkergette onnét( la akarta szúrni:D)

Másra nem nagyon emlékszem. Tudom, hogy ez messze nem sok információ, de ha valaki ráismer, légyszi szóljon:D Köszönöm szépen:D

2012. máj. 6. 11:34
 1/4 anonim válasza:
Esetleg nem a fekete szépséget(black beauty)láttad? Egyszer elkezdtem nézni, de hamar ki is kapcsoltam tehát nem tudom miről szól, de abban is egy fekete ló van és ő meséli a történetét.
2012. máj. 6. 12:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, a fakata szépséget már vagy 1000x láttam, biztos nem az volt. De azért köszi:D
2012. máj. 6. 12:11
 3/4 A kérdező kommentje:
*fekete xDDD
2012. máj. 6. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem a Szabad, mint a szél re gondolsz
2012. máj. 6. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!