Valami nagy Star Wars fan segítene?
Figyelt kérdés
Igazság szerint nem értek valamit...ugye a star wars 3-ban abból lesz egy kis veszekedés ,hogy Anakin nem kapja meg a mester címet mikor a tanács tagja lesz...de a star wars clone wars-ba pedig "Skywalker mesternek" szólítják őt a klónok+ tanítványa is lesz,pedig én úgy tudom hogy a clone wars a 2 és 3 közt eseményeket mutatja be...akkor ez most hogy van?2012. máj. 5. 14:01
1/5 anonim válasza:
az szerintem egy hülyeség.tulajdonképp nem csak a 2 és a 3 közötti részeket mutatja be,hanem tovább is megy,csak itt valamiféle alternatíva,hogy itt nem lesz gonosz Anakin.tehát már nem az eredeti szerint haladunk,úgyhogy szar az egész.amikor pedig tanítványt kap,akkor lesz mester.
2/5 anonim válasza:
A két "mester" megszòlítás független egymástól. Akkor is mesternek szólítják, ha tanítványa van, de az csak egy ideiglenes rang, és nem jár semmiféle kiváltsággal. Meg ha jól emlékszem, a tcw-ben még volt is egy párneazéd, amikor anakin megkérdezte, hogy miérr mindig ő kapja ezeket a feladatokat, obi meg azt felelte, hogy mert én vagyok a mester. Vagy valami hasonlò.
3/5 anonim válasza:
Anakin A Clone Warsban nem mester. Amikor Yoda odaviszi Ashokát, hogy tanítsa, ki is jelenti, ettől még nem kaptad meg a mesteri címet. A kis jedi padawan szólítja mindig mesternek, Anakin eleinte ellenkezik is, de aztán gondolom beletörődik.
4/5 anonim válasza:
Nem igazán értek egyet az első válaszolóval,szerintem a 2 és a 3 közötti eseményeket mutatja be és nem megy tovább,avval tudnám indokolni hogy a sorozat 3.évadjának 17.részében rátér a 3 eseményeire.
5/5 anonim válasza:
Elsővel én sem értek egyet,hiszen az erő bolygóján(asszem így hívják)látomása volt anakinnak hogy darth vaderré válik,és be is golyózott akkor...
Én azt mondom,ami késik,nem múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!