Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Felismeritek ezt a filmet? Mi...

Felismeritek ezt a filmet? Mi a címe?

Figyelt kérdés
Van egy film, azt hiszem horror kategória, amit nagyon régen láttam , de se a címére sem a szereplőkre nem emlékszem:S A lényege hogy embereket ölnek meg olyan lények amik csak a sötétben mernek mozogni, egy kis fényre se mennek. Úgy van vége , hogy egy "túlélő" a fényben áll de folyamatosan sötétül el a környezete a lények ott állnak körülötte és úgy fejezik be hogy eltűnik az a kis fény is és vége a filmnek. Logikusan meghal az utolsó is. Az tudom hogy nem a 22 évente sötétség és nem is a Barlang , de apró emlékem sincs a címéről :( Esetleg valakinek rémlik ilyen?

2012. máj. 4. 17:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok biztos semmiben, lehet az erdő, értelmesebb is lenne ha belegondolok, de akkor sem jut eszembe a címe,pedig úgy megnézném.
2012. máj. 5. 15:48
 12/22 LVNE válasza:
talán a Don't be afraid of the Dark eredetije?
2012. máj. 6. 10:21
 13/22 LVNE válasza:
amúgy jónak hangzik,érdekelne melyik film ez:D
2012. máj. 6. 10:22
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem ez sem az, de azért köszi! már a reményem is elveszik hogy megtalálom valaha :D
2012. máj. 6. 11:34
 15/22 anonim válasza:

Azt írtad, hogy "rész is van benne hogy beszűrődött valahova a fény de 2 fényes terület között volt egy sötét is és átugráltak, de van akit elragadtak"

Erről nekem a Darkness Falls jutott eszembe.

[link]

2012. máj. 6. 20:19
 16/22 A kérdező kommentje:
köszi neked is de amit linkeltek meg írtok azok iylen misztikus horrorfilmek vagy ilyesmik, ez tipikus horror nincs annyira történet bár nem emlékszem mint ahogy írtam pl a Barlang, ott se nagyon van csak mennek kirándulni aztán kampec, ez is hasonló.
2012. máj. 7. 09:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Én sem erre gondoltam. Annak nincs ilyen sztorija, csak ölnek benne, tulajdonképpen csak arról szól a film, amiket a kérdező is leírt. Inkább olyan véresebb, egyszerűbb kategória.

A Darkness Falls egyébként nagyon klassz film!!!

2012. máj. 7. 10:02
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen klassz, már láttam én is :)
2012. máj. 7. 10:45
 19/22 Kwon Jung válasza:
lehetséges tippjeim : menekülj, halálnak halála
2012. máj. 9. 10:09
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem ezek sem azok, de köszi.
2012. máj. 9. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!