Miről szól a Hellraiser című film?
már rákerestem a google-n
de nem ír le mindent
annál többre gondoltam
van egy faszi, aki vesz egy dolgot, ami nem szokott jó dolgokat csinálni. Értek ez alatt egy olyan tárgyat, ami minden filmben valami balszerencsét hoz. (pl életre kel a múmia, megnyílik az út a pokolba stb.)
aztán rá is b-szik mert a gonoszok elviszik a pokolba. Később ennek a házába költözik a rokonság. A padláson az apa elvágja a kezét, amitől a pokolra jutott faszi életre kel. Sok vér kell neki, ezért ráveszi az asszonykát, akivel korábban kettyintett, hogy hozzon még neki friss húst, vagyis vért. Aztán a kislány rájön, hogy mi van a padláson és megszerzi a "rossz tárgyat". Ezzel eljönnek érte is a pokol emberei (a szegecses fejű és társai). Végül az első áldozatot, a vásárlót viszik vissza magukkal.
bocsi a névtelen fogalmazásért, de már régen néztem és nem emlékszem a nevekre, utánanézni meg nem akartam.
egyébként mindenképpen nézd meg. alap film :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!