Melyikek ezek a filmek?
1. Már vagy 10 éve is,hogy láttam, ezért nem sok mindenre emlékszem belőle. Egy család örökbefogad egy gyereket, azt hiszem azután,hogy az egyik sajátjukat elvesztették. Aztán az örökbefogadott gyerek féltékeny a saját gyerekükre,ezért azt próbálja megölni. Pl azt hiszem van benne valami jelenet,amikor jégkorcsolyáznak,és beszakad a jég. Kb ennyire emlékszem
2. Ez még hiányosabb,bár csak pár éve láttam. Talán japánok,vagy kínaiak játszottak benne. Volt egy férfi,talán valamiféle harcos,vagy bérgyilkos,akit elkapnak,és bezárnak hosszú évekre egy szobába. Ő ott edzeget, nézi a híreket. Aztán egy nap kiszökik,vagy elengedik. alami afférja lesz a saját lányával,de nem tudom már,hogy megöli-e, vagy mi lesz vele,és csak a legvégén derül ki,hogy az a csaj, az ő lánya volt(valami bosszú)
Remélem valaki tudja,mikre gondolhatok,sajnos csak egyszer láttam őket, de a napokban ennyi beugrott róluk,de szívesen megnézném őket újra.
1, szerintem a Jófiú című filmre gondolsz, bár ott nem örökbefogadták a kisfiút, csak egy időre magukhoz veszik, de a korcsolyázós jelenet stimmel.
2, lövésem sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!