Cubix régi mese sorozat?
Figyelt kérdés
biztosan emlékeztek 1 régi mese sorozatra az volta neve hogy Cubix 1 robotos mese volt valaki tudna adni 1 oldalt ahol megnézhetném az epizódokat a youtube-on fent van angolul az összes rész de nekem magyarul kéne :)2012. máj. 3. 18:11
1/3 mĂĄtĂŠ válasza:
Szia!
Tudom, már egy ideje fent van a kérdés, de én is csak most akadtam rá a mesére... Nem tom, hogy olyan k***a jó-e mivel még nem néztem meg teljesen, de én a meseoldal.multiplay-t találtam. Úgy, hogy... Sok sikert! Remélem beválik! (ha még érdekel, nálunk csak a tesómat)
2/3 mĂĄtĂŠ válasza:
Bocsii, de ez az oldal nem vált be, mivel nem nagyon van meg rajta. Utólag is sajnálom... Mert akkor még nem néztem bele teljesen. Tévedtem, de egy kicsi azért benne van szval... azt megnézheted, ha van kedved. :)
3/3 Selyem Márk Lászlo válasza:
a youtubén láttam magyarul is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!