Ti szeretitek, ha egy filmben benne van a rendezője jelleme? Ha igen miért? Ha nem miért? Tudnál rá példát mondani?
Nagyon fontos lenne a válasz, egy diákrádiós műsorban fogok holnap róla beszélgetni egy barátnőmmel. Nem nevezünk meg senkit, de fontos lenne egypár vélemény.
Léci írj valamit!
Ha jó a rendező, meg érdekes jelleme van akkor egyértelműen.
Példát most nem nagyon tudok mondani.
Igen, szeretem. Szeretem ha van valami jellegzetes benne, amiről fel is ismerhető akár, hogy ki rendezte.
Egy egyszerű példa: régebben láttam a Sejt című filmet, most meg megnéztem a Halhatatlanokat. Nem tudtam, hogy ugyanaz a rendező, de a képi világ annyira jellegzetes volt az első pár percben, hogy rögtön a Sejt ugrott be, mint kiderült tényleg ugyanaz a rendező. Egyébként a két film témája teljesen más. Tudom, hogy ez primitív példa volt, de tetszett, hogy a rendező átadott magából valamit, ami ő. Nem tudom mennyire érthető :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!