Hány bőrt lehet még a Titanikról lehuzni?
ráadásul*
3D-ben*
süllyedt*
egyébként, James Cameron az, aki ennyire feszegeti a témát, de azt nyilatkozta, mostmár békén hagyja, főleg, hogy a világörökség részévé nyilvánították a hajó maradványait :)
<GRAMMAR NAZI>*Az
*ezt
Amúgy annak is van értelme, hogy "3D-be", sőt, szerintem itt pont csak ennek van értelme.
</GRAMMAZ NAZI>
Amúgy évekig a legtöbb bevétellel rendelkező film volt, és most jött el a 100. évforduló, még szép, hogy próbálják megtömni a zsebüket.
Mostantól hanyagolni fogják, talán 200. évfordulóra megint előveszik ezt a témát, ha addigra még érdekel valakit.
mármint ezt a második válaszolónak, aki kíjavitott:D
amúgy kérdező.. szerintem nem nagyon fognak belőle csinálni feldolgozásokat, azzal elrontanák az egész Titanic dolgot.. érted:)
Miért a Star Wars filmeknek mi értelme van újra 3D-ben? Akit érdekel és Star Wars rajongó nézze meg.
Pont ez van a Titanic-kal is, hát igen még a 3D-a változat is több mint 300 millió dollárt hozott. Kínában nagyobb siker lett mint 98-ban volt.
Az hogy a Nat.Geo rászánt egy hetet a katasztrófa évszázados évfordulójára szerintem egyáltalán nem bőrlehúzás, a Titanic tele van rejtélyekkel a mai napig ezért marad fenn sokáig a köztudatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!