Tudtok nekem mondani poszt-apokaliptikus filmeket?
Figyelt kérdés
Azaz világvége utáni filmeket. De jöhetnek világvége filmek is.2012. máj. 3. 16:12
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, jöhet még!
2012. máj. 3. 17:30
3/10 anonim válasza:
Az út
Éli könyve
12 majom
Ember gyermeke (nem poszt apokaliptikus világban játszódik, de olyan hangulata van és nagyon jó film egyébként)
Ha újabbak eszembe jutnak, majd még írok.
4/10 anonim válasza:
Szerintem az Út a legjobb ebben a kategóriában :)
Valamilyen szinten a waterworld is ilyen, de van még a mad max és az equilibrium (ez szintén nagyon jó!!)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, várok még tippeket.
2012. máj. 3. 20:49
7/10 anonim válasza:
A fiú és a kutyája
A majmok bolygója
Az időgép
A néptelen Föld
Legenda vagyok
Logan futása
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, várom még!
2012. máj. 4. 12:50
9/10 anonim válasza:
Készülj fel arra, hogy Az út című film borzasztó szomorú. Csak ha bírod az elképesztően negatív és depressziós hangulatot, akkor ajánlom. Egyébként nagyon jó film.
10/10 A kérdező kommentje:
A felsoroltak közül már elég sokat láttam, így az utat is, de az special nekem nem tetszett, túl vontatott volt.
2012. máj. 4. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!