Leonardo Dicaprió jelenleg házas?
http://www.youtube.com/watch?v=ly7O7fXd0mI&feature=player_de..
akkor ez a video???
itt bevalja hogy szereti :)
vagy nem?
Igen, hogy teljes szívéből szereti, mint legjobb barátját; utána meg a férjéről("babe")beszél.
Azért ülnek egy asztalnál, mert abban az évben ugyanazért a filmért jelölték, Leo-t, Kate-t és a rendezőt(aki egyébként akkor Kate férje volt) más-más kategóriában. Ami azt jelenti, hogy több hónapig együtt dolgoztak így hárman...Kate egy interjúban beszélt is róla, hogy milyen bizarr volt, hogy a férje utasította, hogy hevesebb legyen egy-egy szerelmes jelenet Leo-val...
Ne próbáljatok beleképzelni többet színészek kapcsolatába, mint ami valójában. Már számtalanszor lett volna lehetőségük összejönni, ez mégsem történt meg.
Mégis, akármi van kettőjük között, az az ő magánéletük, azt csinálnak, amit akarnak, ezt tisztelnie kellene mindenkinek szerintem.
(bocsi, ha hosszú voltam)
Igen, Lucas Haas színésszel.
Tele van vele az amcsi média és a fórumok, hogy meleg.
A show-kedvéért bérel magának híres manökeneket, de ha megnézed a lesifotókat, szembeötlő hogy csak a körülötte lévő féfiakkal van bármiféle interakciója" nyaralás közben.
A magas, sötéthajú, sötétszemű pasikra bukik állítólag.
Ezt is a külföldi fórumokon olvastam.
De a körülötte lévő pasik is így néznek ki - nyaralási képek-
Pár éve pletykálták hogy Bradley Cooper a szeretője.
Lekapták őket egy erkélyen alsógatyában, pont úgy néztek ki mint akik az ágyból keltek ki.
Aztán kilöktek" mellé egy szőke, holtismeretlen szerb szépségkirálynőt mintha együttlennének- Aferdita Dreshaj a neve utána lehet nézni. De ez sz csak a show kedvéért van, én nagyon bírom, jó színész, csak jót kívánok neki, de szerintem olyan meleg mint a kályha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!