Ti hol tartotok a Naruto c. mangában?
Akik olvassák, ti hol tartotok? És akik nézik, az hanyadik fejezetnek felel meg a mangában?
Egyszóval: Ki hol tart? :D
( csak kiváncsiságból)
Olvassák??? xD Abba a szarba több a kép mint a szöveg... Olvasni könyvet lehet, annyi jó kis olvasmány van, te meg ezt a szart kezded el "olvasni" (de inkább nézegetni)...!?
Gratula, mindenkinek aki ezt a szart nézegetei és nem Japán vagy Kínai, vagy fa**om tudja melyik mandula szemű népcsoport talál ki ien gagyikat.
Szerintem nem kell fikázni, mindenkinek más az ízlése, mindenki mást szeret...
Énis imádom a Narutót, az egyik kedvencem.
De, hogy válaszoljak is a kérdésre ezen a linken [link] minden csütörtökön jön ki az új fejezet.....szóval én a legújabb fejezetnél tartok, az animében is a legújabb fejezetnél, azok is csütörtökönként jönnek ki :))))
Hát azt így sajnos nem tudom megmondani, hogy hányadik fejezetnek felel meg az anime :((
17/L
Elsőnek:
Szoktam normális könyveket is olvasni, mint pl. Orwell Állatfarm, 1984, Robin Cook könyvek st. Ha akarod, küldök róla egy listát, hogy miket olvastam eddig.
Másodiknak:
Köszi, én is ott olvasom, a legutóbbi résznél :)
Amúgy nem kell mondani, hogy minek felel meg animébe, csak annak, aki csak animét nézi :)
Elsőnek:
Mellesleg, ha nem tetszik, ne pazarold a dtága időd ilyen felháborítóan primitív kérdésekre. Tiszteletem.
Anonimo az hogy neked nemtetszik nemkell leszólni .. arról meg annyit hogy több millió rajongója van az animéknek szóval max sajnálni tudlak hogy kimaradsz anime/mangákból .
Minden héten olvasom/nézem az új részét a naruto ,ft,op,bleach mangákat/animét is.
Mindíg vannak ilyen parasztok a világon. :S
Amúgy én is a legújabbnál tartok.
Köszi, én is imádom olvasni:) ( Nézni sajnos nem tudom :( )
Csak jönne már az 585... annyira kíváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!