Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit csinálnak az utcában...

Mit csinálnak az utcában lakókkal, ha olyan helyen forgatnak?

Figyelt kérdés

Pl. most forgatják Budapesten a Die Hard 5-t, és valamelyik belvárosi utcában is forgattak, amit lezártak - nappal, szóval az érdekelne, hogy ilyenkor nem engedik ki az ott lakókat, meg be sem az utcára, vagy mégis hogy oldják meg ezt a dolgot a rendezők? Meg a lakás ablakból nézelődők, meg ilyenek... Vagy csinálnak kordonnal egy "menekülő utat" a lakóknak?

Mit gondoltok erről?

2012. máj. 2. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de olyan nincs, hogy egy filmforgatás miatt nem lehet elhagyni az otthonodat, vagy nem mehetsz haza. Annyi pénze senki nincs, hogy ezt lehetővé tegye. Bizonyára meg vannak adva az időpontok, mikor szabad az átjárás, de nem tudom, mivel még ilyen helyzetben még nem voltam.
2012. máj. 2. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam rádióban, hogy kísérgetik őket. Szép lehet. :D
2012. máj. 2. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!