Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó JAPÁN horrorfilmek?

Jó JAPÁN horrorfilmek?

Figyelt kérdés

nem vicceset,mint a gyilkos punci,hanem olyat,ami tényleg félelmetes(a kör nem az!)

Átok sorozatot és a Ju-ont ismerem.

meg a Kyofut is.

van ezenkívül?(szigorúan Japán kell!)

köszi.

2012. máj. 1. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát nem biztos hogy mind japán, lesznek benne valószínűleg dél-koreai filmek is, de szerintem ezekből már könnyebb lesz válogatni: A cselló, Az átok neve: Arang, Masters of Horror: Imprint, Three Extremes, Reinkarnáció, Noroi, Nem fogadott hívás (az eredeti, nem az amcsi). Én ezeket ajánlom.

Amúgy beírod a google-ba hogy japán horrorfilm és kiad egy csomót, próbáld ki :P

2012. máj. 1. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi :)

amúgy Noroit láttam,azt te is?szerintem remek film volt.

2012. máj. 2. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Még sajnos nem, pedig már többen is ajánlották :) Tervezem hogy majd megnézem, de most sajnos nincs sok időm filmezni. Amúgy a tegnapi listáról lemaradt a kedvencem :D "dobpergés": Árnykép (szintén nem az amcsi)
2012. máj. 2. 19:03
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm,megnézem őket,most aztán lesz néznivalóm :)

a Noroit meg tényleg,az első adandó alkalommal nézd meg!!!

ha valaki tud még,akkor persze írhat!

2012. máj. 2. 20:18
 5/5 anonim válasza:
hello :) én még ajánlom a paranormal activity 2:tokyo nightot nagyon jó film érdemes megnézni :) am be tudnák linkelni nekem h hol nézted meg a noroit? :)
2012. máj. 12. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!