Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más is így van vele? Vagy...

Más is így van vele? Vagy csak nekem ilyen a képzeletem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a hobbim lett a film/videókészítés és pl nemrég találtam egy nagyon jó zenét a you tube-on amire, össze akarok rakni egy videoklippet, és amikor megy a zene meg amikor én is akarom, akkor a fejemben bejön egy gondolat, hogy a zene erre a részére, a video ezt és ezt mutassa meg nekem! Úgy 3-4 hét alatt néha-néha összeáll a fejemben a videoklipp..! Más is így van ezzel? avgy csak én vagyok ilyen?

2012. máj. 1. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
én nem mondanám kifejezetten, hogy a "hobbim", mert nem igazán foglalkozom vele, de ha pl. egy pályázatra csinálunk bemutatkozó videót, ami inkább szintén klip, de persze nem tánc meg stb, akkor énis így vagyok ezzel
2012. máj. 1. 12:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Már töltöm is fel a you tube-ra! Nagyon jó lett! Majd küldöm a linket.
2012. máj. 2. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!