Az angol sorozatoknak évadonként miért csak 7-8 része van?
Figyelt kérdés
Ahogy megfigyeltem 20 epizód fölé egyik sem megy a legdurvább is 16 részes, míg az amerikai sorozatok évadonként 24-26részt csinálnak. Az angol sorozatoknál gondolok itt az eredeti The Office-ra vagy a Futottak még-re, aztán anglia legjobb sitcomjára a My Family-re (Én kis családom). Szerintetek miért van ez?2009. jún. 22. 23:47
1/3 anonim válasza:
szerintem azért mert amerika így is termel elég sorozatoz, és nem biztos hogy megérné nekik az, hogy csinálnak valami huszonvalahány részes/évad sorozatot, ami nem is biztos hogy befut, elég pénzük van amerikából, sokkal egyszerűbb megvenni egy filmet mint leforgatni. kiváncsi vagyok más mit gondol
2/3 anonim válasza:
Én konkrétan emlitenék 2 sorozatot:Lost és a már befejeződött legendás Szökés.Egy részben annyi minden történik hogy alig lehet követni, tehát eseménydús.Ha 50-100 része lenne akkor csak húznák mint a szappan-sorozatokat...cselekmény 0, csak minden 10 részben mondanak valami nagyot és ennyi.
3/3 A kérdező kommentje:
De ez csak az egyik fele a dolognak, az egy szálon futó folytatásos sorozatokra ez igaz amit mondtál, de olyanok is vannak (Pl The Office) ahol minden részben más történik, és még az Officeban évadonként csak 7 rész van addig egy amerikai sorozatban ahol minden részben más történik (pl Simpson család, Rém rendes család, Dr. House) ott minden évad vagy 24részes.
2009. jún. 23. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!