Mi a címe ennek a vígjátéknak? Sajnos nem találtam imdb-n, és guglival sem.
Régen láttam, nem emlékszem a színészekre, az egész film kicsit hézagosan maradt meg. Egy férfi és egy nő viszonyáról (talán házasságáról szól). A férfi hamar megengedi, hogy a nő hozzáköltözzön. Később, mikor szétmennek a nő bepereli a férfit, mivel "azért nem lehetett karrierje, mert a férfinál lakott és ki kellett szolgálnia". Természetesen ez csak ürügy. Arra is emlékszem, hogy volt szó (talán meg is ejtették) házasságról és a nő, mikor elégedetlen a gyűrűjével, azt bedobja a tengerbe/óceánba a ház mellett. Illetve csak úgy csinál, valójában nem dobja be, a férfi viszont soká keresi. Megutálják egymást. A nő erősen kihasználja a gazdag férfit. A férfi úgy áll bosszút, hogy kiterveli hogyan nem kell a per után kiszabott tartásdíjat/karrier elégtételt fizetnie a nőnek. Elveszi feleségül (talán újra, mert a per egyben válóper is volt, nem tudom)... Legalább is úgy csinál, mintha elvenné. Megveszi a nőnek az olyan nagyon kívánt gyémánt gyűrűt, és azzal kéri meg, szerelmet színlelve. A nő beveszi. A film végén, mikor kiderül a turpisság, lezajlik a hamis esküvő, egymásnak esnek és a mentő viszi el őket.
Van egy olyan jelenet is, hogy egy hatalmas veszekedés után szeretkeznek egymással a házon kívül valahol. A férfi pedig mondja, hogy "ha ilyen jó a szex, mikor utálják egymást, milyen jó lenne, mikor szeretnék egymást?"
Tudom, hogy ez kicsit kusza így, illetve nem könnyű, de ha valaki látta, ennyiből tudni fogja. Évekkel ezelőtt láttam a tv-ben (mtv1, tv2, rtl klub körül valahol)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!