A Transformersből melyik rész tetszett nektek legjobban?
Figyelt kérdés
Nekem az 1,elmaradozott,de igazából a 2 és a 3 között nem nagyon tudok dönteni.Igaz hogy nem egy Oscar díjas alkotás,de azért nekem mégis megütötte a mércének azt a részét,aminek egy ilyen filmtől,amiben sztárok tömkelege jeleskedik,illik elérni.2012. ápr. 28. 19:51
1/5 anonim válasza:
Egyértelműen az első. A másodikban szerintem éppen az első rész rossz tulajdonságait nagyították fel, a harmadik meg, bár javulás volt, számomra nem érte el az eredeti szintjét (ami, lássuk be, eleve nem volt valami magas).
Habár volt pár jelenet azokban is, amit szórakoztatónak találtam.
2/5 A kérdező kommentje:
Hanem is teljesen,de egyetértek veled.
Kösz!
2012. ápr. 28. 22:15
3/5 anonim válasza:
Nekem az 1-es és a 3-as rész tetszett. Bár a harmadikban szerintem elég sok műsoridőt elpazaroltak azzal a ledőlő épülettel és a benne futkározással. Az a jelenet nekem annyira nem tetszett, de különben első osztályú volt.
4/5 anonim válasza:
Mindegyik....:)
Már csak azért is mert rajongó vagyok, meg mert szerintem az egyik legjobban kidolgozott film.
5/5 anonim válasza:
nekem a 3. része ami megfogott de a 2. és az 1. se rosz csak egy picivel van lemaradva nálam legjobb helytöl :D. 3-rom azért is tetszett meg jobban mint az előző 2 mert ebbe nagy dolgok mozognak (ne perverzkedj :'D) és szépen is meg jol is ki vannak dolgozva a részletek. szerintem a 4. része.. phuhuu azhiszem az lesz a nagyduranás amilyen képeket láttam én.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!