Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Transformersből melyik rész...

A Transformersből melyik rész tetszett nektek legjobban?

Figyelt kérdés
Nekem az 1,elmaradozott,de igazából a 2 és a 3 között nem nagyon tudok dönteni.Igaz hogy nem egy Oscar díjas alkotás,de azért nekem mégis megütötte a mércének azt a részét,aminek egy ilyen filmtől,amiben sztárok tömkelege jeleskedik,illik elérni.

2012. ápr. 28. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen az első. A másodikban szerintem éppen az első rész rossz tulajdonságait nagyították fel, a harmadik meg, bár javulás volt, számomra nem érte el az eredeti szintjét (ami, lássuk be, eleve nem volt valami magas).

Habár volt pár jelenet azokban is, amit szórakoztatónak találtam.

2012. ápr. 28. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Hanem is teljesen,de egyetértek veled.

Kösz!

2012. ápr. 28. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az 1-es és a 3-as rész tetszett. Bár a harmadikban szerintem elég sok műsoridőt elpazaroltak azzal a ledőlő épülettel és a benne futkározással. Az a jelenet nekem annyira nem tetszett, de különben első osztályú volt.
2012. ápr. 28. 23:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindegyik....:)

Már csak azért is mert rajongó vagyok, meg mert szerintem az egyik legjobban kidolgozott film.

2012. jún. 19. 21:02
 5/5 anonim válasza:
nekem a 3. része ami megfogott de a 2. és az 1. se rosz csak egy picivel van lemaradva nálam legjobb helytöl :D. 3-rom azért is tetszett meg jobban mint az előző 2 mert ebbe nagy dolgok mozognak (ne perverzkedj :'D) és szépen is meg jol is ki vannak dolgozva a részletek. szerintem a 4. része.. phuhuu azhiszem az lesz a nagyduranás amilyen képeket láttam én.. :D
2014. ápr. 18. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!