Az Izanami-nak az Izanagi-hoz hasonlóan van ára?
Figyelt kérdés
a igen mi? Ja és nem értem, hogy, ha Itachi szemeit átültették Sasukéba, akkor hogy-hogy vannak szemei? A mangát nem rég kezdtem el nézni. Köszi a válaszokat előre is!2012. ápr. 28. 18:51
1/1 anonim válasza:
Szia! Kicsit régi a kérdés, és már lehet, hogy megkaptad rá a választ, de ha már itt vagyok, akkor leírom. Igen. Az Izanagi és az Izanami használata is azonnali vakságot okoz. Itachinak azért volt szeme, mert az Edo Tensei azt az állapotot állítva vissza, ami a halála előtt volt, amikor teljes erejében volt. Madara esetében, amikor ugyanígy visszahozták, volt 2 Rinneganja, annak ellenére, hogy halála előtt csak 1 Sharinganja volt. Amikor pedig a Rinne Tensei "felülírta" az Edo Tenseit, mindkét szeme eltűnt. (Ezt mondjuk én se értem, de biztos van valami magyarázat.) Remélem valamit segítettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!