Hulk es hulk között van különbség?
az ami van a bosszualllokba
es emlékszek meg h van vmi mad is
pls
Volt a sima Hulk film, az első ami az új technikával készült és nem egy embert festettek be zöldre. Ebben Eric Bana volt a főszereplő.
Utána volt a Hihetetlen Hulk, Edward Nortonnal.
És ugye ami a Bosszúállókban van.
Ez a 3 Hulk egy és ugyanaz, csak különböző színészek játsszák. Van amikor eléggé szociopata a Hulk, de a Bosszúállókban azért elég jól lehetett irányítani a Hulk én-jét. Gonosz sohasem volt, mert ha megnézed a vele kapcsolatos filmeket mindig a jó oldalon harcolt. Eltekintve attól, hogy a hadsereg vadászott rá, ezért persze meg kellett védenie magát.
Nincs különbség.
A Hulk egy közepes, de nem rossz film.
A Hihetetlen Hulk egy őrületesen jó film.
A Bosszúállókban pedig hihetetlen nagy pech, hogy nem Edward Norton játsza Hulkot, hanem Mark Ruffalo.
Most néztem meg a Bosszúállókat és persze természetesen "időszerűen" utána a Hihetetlen Hulk-ot. Sokat vacilláltam, hogy a sima Hulk-ot nézzem vagy a Hihetetlen-t először ugyanis azt hittem, ugyanaz, csak újraforgatták. Most már mindegy, de szerintem Edward Norton nagyon jó volt Hulk-ként, így önmagában. Viszont Mark Ruffalo is nagyon tetszett a csapatban. Szerintem nagyon jó választás volt, ha már Norton kiesett a körből. Ha belegondolunk Hulk-ként eleve úgy nézett ki, mintha már akkor is Ruffalo alakult volna át ;)
Gondolom akik hamarabb látták, mind Nortont szerették volna, de szerintem Ruffaloban sem kellett csalódni.
SPOILER -ha még nem látta valaki ...
Viszont nem értettem, hogy ha annyira jól kontrollálja magát, akkor miért támadt rá a Fekete Özvegyre (Scarlett J.) mikor átalakult? Utána amikor megint átalakult már segített és irányítható is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!