S. O. S (? ) (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Így sem túl értelmes. A Dr House egy sorozat. A sorozat részekből áll. Meg persze kitalált történet, bár az esetek amiket belevesznek, azokra volt már példa (legalábbis korábban ezt írták), tehát van valamicske valóságalapja. Ha nem akarod Cuddyt látni, akkor meg nézd az utolsó/friss évadot! Abban tuti nem szerepel :)
Vagy milyen kitalált történetre gondolsz? Egyáltalán tudod te mit is akarsz megkérdezni? :)
Kb egy perc keresés volt (+1 míg ezt beírom). Beleértve a bepötyögést és az első útbajövő rajongói oldal menüjének átnézését:
Ilyesmire gondoltál? Viszonylag könnyű ám találni olyasmit amit szeretnél? Csak fogod magad (és a keresőszavaidat) és beírod valami keresőbe. Mondjuk Google-ba :D
Bocsi, de ez inkább javaslat és nem gúnyolódásnak szántam. Csak picit azért bosszantó mikor olyan kérdéseket tesznek egyesek fel amire:
- ott a válasz a wikipédián
vagy
- egyszerű kereséssel első pár találat közt ott a válasz/megoldás
Ezért is szoktam kihagyni a "hol tudom letölteni" jellegű kérdéseket. Eleinte néha még javasolgattam megoldásokat, amire átlag 3 szóban reagáltak. kérdés 10 másodperc - válaszom kereséssel 5 perc - válasz a kérdezőtől 5 másodperc. Azért érzed az arányokat...:)
Ez van. Itt van pár:
Ha angolul is tudsz, akkro szedd kia nyelvszűrést és lesz 632*25 történet. Mondjuk az minden nyelv. Angolul "csak"561*25 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!