Mikor lesz a mozikban, a Narnia 4. része? Vagy ha van mi a címe?
Hát azért nem volt az akkora bukás, főleg a harmadik rész aminél visszább vettek a forgatási költségből és így hamarabb fordult át nyereségesbe a dolog. Azért 415 millió dollárt szépen összehozott a harmadik rész. A második rész az más kérdés mivel ott elszálltak a költségvetéssel, ott szimplán csak többet vártak a filmtől. De azért tényleg az bőgött le a legjobban.
Én valószínűsítem hogy mégis lesz negyedik rész mert Amerikán kívül jól teljesített mind a három rész. Az első rész meg ugye ott is óriásit robbantott.
Jó lenne, ha lenne. Elméletileg az első kötetet akarják tervbe venni, de az már most hatalmas hiba lenne, mivel nem sok köze van Narniához. Szerintem a Ló és Kis gazdáját kellene leforgatni, mivel abba újra szerepelhetne mind a négy színész, és korban is megfelelnek, ráadásul szerepel benne Tomnus is, aki fontos karakter volt az első részben.
A második rész meg szerintem a legjobb volt a három közül, olyan hatalmas csata jelenetek voltak benne, pláne a kastély elleni támadás, hogy az csak na. A Harmadik rész, a moziba nézve annyira engem sem fogott meg, de aztán egyszer csk úgy unalomból megnéztem és különállóként az is jó film volt, csak hát különc az előző részekhez képest, de mondjuk a könyv is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!