Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor lesz a mozikban, a...

Mikor lesz a mozikban, a Narnia 4. része? Vagy ha van mi a címe?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg soha, mivel már a 3. is bukás volt. (és már a 2. sem volt jó)
2012. ápr. 26. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
olvasd el könyvben, sokkal jobbak mint a filmek...
2012. ápr. 26. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát azért nem volt az akkora bukás, főleg a harmadik rész aminél visszább vettek a forgatási költségből és így hamarabb fordult át nyereségesbe a dolog. Azért 415 millió dollárt szépen összehozott a harmadik rész. A második rész az más kérdés mivel ott elszálltak a költségvetéssel, ott szimplán csak többet vártak a filmtől. De azért tényleg az bőgött le a legjobban.

Én valószínűsítem hogy mégis lesz negyedik rész mert Amerikán kívül jól teljesített mind a három rész. Az első rész meg ugye ott is óriásit robbantott.

2012. máj. 1. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha lenne. Elméletileg az első kötetet akarják tervbe venni, de az már most hatalmas hiba lenne, mivel nem sok köze van Narniához. Szerintem a Ló és Kis gazdáját kellene leforgatni, mivel abba újra szerepelhetne mind a négy színész, és korban is megfelelnek, ráadásul szerepel benne Tomnus is, aki fontos karakter volt az első részben.

A második rész meg szerintem a legjobb volt a három közül, olyan hatalmas csata jelenetek voltak benne, pláne a kastély elleni támadás, hogy az csak na. A Harmadik rész, a moziba nézve annyira engem sem fogott meg, de aztán egyszer csk úgy unalomból megnéztem és különállóként az is jó film volt, csak hát különc az előző részekhez képest, de mondjuk a könyv is az.

2012. szept. 23. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!