Ajjmár.. kérdése:
Bleach 490. része miért nincs fent?
Figyelt kérdés
Lehet hogy én maradtam le valamiről, de mentségemre legyen nem voltam gépközelben már egy ideje.2012. ápr. 26. 11:24
1/7 anonim válasza:
jó kérdés, általában szerdán szokták felrakni, de még mindig nincs fent valamiért, pedig már nagyon várom, remélem benne lesz grimmjow
2/7 A kérdező kommentje:
igen már én is nagyon várom, hogy visszajöjjön :)
Csak egyszerűen sehol nem találom a mangát, pedig már minden olyan helyet végignéztem ahová felszokták rakni.. :/
2012. ápr. 26. 21:26
3/7 anonim válasza:
egyik haverom szerint ezen a héten nem lesz manga mert Japánban valami aranyhét vagy mi van
4/7 anonim válasza:
Igen igaza van az utolsó válaszolónak...Japánban az Aranyhét miatt nem jött most ki semmilyen manga
se Naruto, se Bleach, se One Piece.......
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. ápr. 27. 17:08
6/7 anonim válasza:
ha még nem láttad, akkor itt van: [link]
:D
7/7 A kérdező kommentje:
Már láttam, de nagyon köszi :) Nem árt mégegyszer megnézni...
2012. máj. 2. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!