Az alábbiak közül melyik a legjobb sorozat?
1.Jóbarátok
2.Két pasi meg egy kicsi
az így jártam anyátokkalt nemszeretem az agymenőket meg még nem néztem de majd nemsokára odaérek ahhoz is.
de mondjuk a sitcom közül nagyon tetszik az Egy kapcsolat szabályai.
1.Jóbarátok
2.Két pasi meg egy kicsi
Azért, mert ezek stabilan jók, a HIMYM folyamatosan romlik, a TBBT meg hullámzó, de szintén romlik.
1. Két pasi meg egy kicsi (Mert újra és újra megnézhetőek a részek és még mindig szórakoztat. Tele van aranyköpésekkel.)
2. Agymenők (Hasonló az előzőhöz, sok aranyköpés, jó karakterek - Sheldon kiemelkedően)
A Jóbarátokat és az Így jártam anyátokkal-t csak akkor nézem meg, ha már nagyon unatkozom, annak megteszik. De csak az első kettőt várom tűkön ülve, hogy mikor lesznek már új részek.
Ami még igazán jó az a brit sorozat: Misfits. Nagyon állat, online megnézhető, azt tudom ajánlani.
Azután bár már nem ebbe a kategóriába tartozik de a Trónok harcát is szeretem, és a Once upont is. Illetve van egy minisorozat, szintén brit: the Fades.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!