Melyik programokat kellene használnom, hogy minden működjön?
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem nézni a Trónok harcát, torrenttel töltöttem le, az első rész rendben is volt. Ma szeretném folytatni, de valahogy semmi sem sikerül. Az előbb leszedtem egy verziót, ami rendben is volt, csak az elején nem volt az előző rész fontosabb eseményeinek a megismétlése, ezért a feliratom elcsúszott. Utána letöltöttem egy másikat, de azt meg a bsplayer nem akarta lejátszani. Eddig bsplayert vagy divX-et használtam. Esetleg tudtok valami olyat, ami jobb ezeknél? Ha a felirat elcsúszik arra van vmi megoldás?2012. ápr. 25. 19:43
1/1 anonim válasza:
Ezek mind jó programok, nem bennük van a hiba.
Szerintem ott csúszik el a dolog, hogy nem a megfelelő formátumokat párosítottad össze.
Figyelni kell, hogy a felirat kinek a videójához készül.
Van aki csak sima aviként teszi közzé, van aki csak az 1080 HDTV-re összpontosít.
Ezekhez készülnek a feliratok, ugyanolyan névvel, mint a videó neve, ebből látszik, hogy ez a kettő passzolni fog.
A magyarra fordítók is meghagyják ezt az eredeti elnevezést.
A név legvégén kötőjel után ott van a feltöltő nickneve is többnyire.
Fogadni merek, hogy ha megnézed a videód és a feliratod teljes nevét, valahol eltérés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!